сряда, 13 юли 2011 г.

5-те най-изгодни дестинации това лято

2011 е годината на свитите бюджети затова реших да ви покажа няколко колкото екзотични и интересни дестинации, толкова и леки финансово.
  

1. Гърция

    Вече почти всеки един българин е посетил южната ни съседка, особено тези живеещи до границата. Това лято Гърция ни предлага кристално чистото си море на цени като родното, но по-чисто.
Лично аз вече второ лято ходя на море там, така че мога само горещо да ви го препоръчам. Противно на общоприетото гърците са мили и учтиви ( или поне тези под 50 ). Не се притеснявайте ако не знаете гръцки или ако английския ви куца, поради големия брой летуващи сърби може да се каже че гърците почти разбират български. Ако пък това, което ви спира, е притеснението от възможни стачки, бъдете спокойни. Гърците си гледат интереса и стачкуват само около административните сгради в Атина, но никога и по курортите, които им носят толкова много приходи.
     За любителите на дългите пътувания и разходките с корабчета Гърция предлага много на брой и прекрасни островчета в най-южната си част. Единственото им лошо е каменистия им бряг и липсата на пясък почти на всякъде, а и излизат доста по скъпо заради екзотиката си. И все пак най-близкия и евтин остров е Тасос. Но ако търсите нещо по-традиционно п-в Халкидики е идеалното място. С оглед на цените дори е по-евтино отколкото по българското море.
     
      Надявам се след като прочетете това да сте 1 стъпка по близо до избирането на място за почивка това лято. =]]


                                                             Следва продължение ..........

Няма коментари:

Публикуване на коментар