сряда, 13 юли 2011 г.

5-те най-изгодни дестинации това лято

 След разходката в Египет се завръщаме на родния континент, но този път се отдалечаваме от Балканите в посока запад. Отново на брега не средиземно море, но този път в Испания.

4. Испания
    Страната на хамона и коридата. Това е една от малкото държави, които съм посетила за сега и съм очарована от природата и. По-голямата част от растителността е рехава дори почти липсваща, заради топлия и сух климат. Но колкото по близо е до крайбрежието, толкова по-зелена и радваща окото става растителността наоколо. И когато застанете на брега на морето сте заобиколени от палми и папрати, които те карат да се чувстваш все едно си на тропически остров, именно това прави Испания и нейните курорти така примамливи за туристи.
    Всеки е чувал за небезизвестните Испански острови - Балеарски о-ви и Канарски о-ви. Всеки от нас мечтае да бъде на 1 от тях. Испания е в сериозна икономическа криза в момента и затова, също като Гърция, намаля цените на всичко, включително и на хотелите по морето.
    Ако пък се питате какво е хамон, значи определено още не сте посещавали Испания. Хамонът е суров свински бут, специалитет в Испания, който не трябва да пропуснете да опитате. Колкото до коридите, мисля че всеки знае какво представляват. аз станах свидетелка на корида и  зрелището беше впечатляващо.
   Ако все още стоите и четете а не сте си избрали лятна дестинация значи сега е времето да опаковате багажа, защото остава още само 1 дестинация ..... =]]

Няма коментари:

Публикуване на коментар